Dr. Igli TASHI

HELLO !

Let me to thank you for the time you will spent on my website, hoping that what will you find inside will solicit your kind interest !

PËRSHËNDETJE !

Në radhë të parë lejomëni t’ju falenderoj për këto minuta që po kaloni në website-in tim , duke shpresuar që këto rreshta  dhe diskutime do të jenë sa më interesante për ju!

Contact:
igli.tashi [at] gmail.com

 

Advertisements
Published on 27/10/2009 at 12:22  Comments Off on Dr. Igli TASHI